Friday, June 5, 2009

.::New Hair Cut!!::.

hello ladies & gentleman..

guess wut?? i dah gunting rambut.. agak pendek yea!! aioooyhhh, tu la dah bosan sgt tak tahu nak buat apa so i decide untuk potong rambut.. huhuhu.. senget jer!!.. i suka tapi cam sedey jugak laa sebab i mish my long hair!! wuteva!! hair growth okey!!

before this i ada juga niat nak gunting rambut but 'my apek' tak bagi and i sangat2 tak faham kenapa lelaki tak suka girlfrend dia rambut pendek or usually lelaki akan cakap 'rambut dah okey dah tu'.. but sekarang dia tak der so tak der sape nak marah i.. hahaha.. nanti masa dia balik mesti dia terkesima.. heeee=p ..hurm.. kalau dulu, i lagi extreme, i sangat suka perm, curl, rebornding and colouring but now i dah tak buat sebab my hair cam dah rosak effect dari chemical yang terlalu banyak.. haih~

so, sekarang rambut in treatment.. wink~







pst> so people how do i look?? heeeee=p any comment??


~wink~

8 comments:

Xsanz ~ said...

woh da pendek..
ok la sket..
actualy..
ade sebab lelaki suka gadis2 berambut panjang.. ( me also like )
heheheh
nk tawu?
i ym u nnt.. hehe

r0sCha said...

hyepe...~
u l00k 'gojes' with that new hair
=)

mgkin kaum adam ade alasan t'sendri untuk itu..yg mgkin kaum hawa xpenah t'pkr..heheee

Sarah said...

rambut cantik!

Xsanz ~ said...

@ r0sCha mmg la..
ade sebab saya sendiri suka gadis rambut panjang..

walaupon sometimes bleh nmpk awek sendiri cm ju-on sbb terlalu panjang... lolz

encik aidil banting said...

not bad, try again...hahaha!

mIsSy NiTa said...

naz ctk nye.. tomey..
Xsanz ~ : knape lelaki suke pompuan rmbt pjg?????

tp btol la kan naz.. laki bising kalo nak potong rmbt... nape tah

Raihanna said...

comela rmbut bru nazz!

.::Nazzyra Love::. said...

to everyone!!

thanx sebab sudi komen my new hair..
really appreciate it..

wink~